Jahwanna /
Stockholm/Paris

A timeless traveler’s drop-downs in the archives.

Instagram: Jberglunds

contact: [email protected]

I går gick jag och såg Håkan Hellström med min kompis Sophia. Jag är inte alls ett fan av Håkan och har aldrig lyssnat på hans musik, men min väninna Gale sjunger med honom och gav mig två biljetter och O’s driver jobbar även med Håkan och hade VIP biljetter och eftersom Sophia var ett Håkan fan när hon var liten drog vi dit. 

 
Tyckte inte det var så super roligt eftersom jag inte kunde eller kände igen typ någon låt men var roligt att Sophia tyckte det va trevligt och att se Gale så klart. 
 
Anyway nu ska jag kolla på PSG - NICE, ICI C’EST PARIS
 
 
// Yesterday I went to se Håkan Hellström with my friend Sophia. I’m not really a fan of him and have never listened to his music, but Gale a friend of mine is singing together with him and gave me 2 tickets and O’s driver all so work together with Håkan and had VIP tickets to the concert. 
 
I didn't know a singel song or lyrics and if I’m gonna be honest it wasn’t really my cup of tea….
 
Anyway now I’m going to watch PSG - NICE, ICI C’EST PARIS
Love, Jahwanna Berglund