Hej mina älskade hjärtan!

Ludde och jag har släppt andra avsnittet av vår podcast! LYSSNA HÄROch shit, vi få så sjukt många lyssningar på första avsnittet, såååå kul! Och tack för alla som sagt att ni tyckte det blev bra. Jag blir så himla himla glad. 

Jag smakade veganglass för Ida Wargs Youtube. Kolla HÄR, för att se hur det blev. Så kul var det!

Jag har druckit massor massor vaniljrooibos med Oatlys havremjölk. Godast i världen typ. För någon dag sedan promenerade vi till Rosendahls trädgård och fikade. Otroligt mysigt. Det är ju sommar och vinter varannan dag, gäller att pricka in en “sommar”-dag. Gjorde dock inte vi, så vi fastande inne franför brasan på Rosendahl, följt av ABBA-museumet. 

Mellan turerna ute överallt har jag även hunnit njuta lite av lägenheten. Och fika. fryst banan med kokos och jordnötssmör can never be wrong. 

Mer då? Har varit på Pom o flora. Bästa stället i världen. Vet ni inte var jag är kan ni alltid kika på Pom o flora typ. Eller eller Urban deli där jag är nu. De har öppet till typ 23. Asgrymt att sitta och jobba här. Eller snickis, eller Kaffeverket, eller Mellqvist, eller ja, oj, jag har många stammisställen. 

Har liggätit banan i väntan på IDDEbroe. Och tagit någon mer seflie. Vad är grejen med selfies. Så älskahatvärda. 

Nu har jag äntligen skrivit ikapp mig själv. Imorse stod frukost (läs:rensa avloppet) på agendan. Mamma. Mamma skulle hjälpa mig rensa det vidriga avloppet, ugh, ryser än när jag tänker på doften, sedan har jag tvättat, möblerat om lägenheten och blivit lite ledsen för att jag för TVUNGEN att gåoch lägga mig lite efter lunchen. Sov till klockan fyra på eftermiddagen och vaknade utav en försäljare ringde och frågade mig varför jag inte svarat på undersökningarna jag signat upp mig på. Jag var så förvirrad och var tvungen att säga “va” 2o gånger typ. Nu är allt frid och fröjd för jag sitter medd Ida på UD som sagt, och kör jobbrace. Ingen ångest när jag carpar. 

Heey guys. A smaller summery is whats up. First of all, the second episode of out podcast is out. Find it HERE! We have got so amazing respons, so thnk you for that! 

Secondly, I joined Ida Wargs youtube to try some vegan Ice cream - watch it here. So much fun. We have been to Rosendahls garden. BIG RECOMMENDATION FOR YOU ALL.

Than we have some FIKA. Frosen banana with PB and coconut is never a bad idea.

What else? I've been to Pom o flora, as usual. Best breakfast place ever. For sure.

Banana selfie. :))

Last but not least; I've reached this morning when my mom came over for breakfast! 

PUSS NI ÄR BÄST

Love, Greta Dillén