På Yogayama sitter jag för tillfället och dricker kaffe, läser mail och jobbar med podcasten. Nästa avsnitt kan jag redan nu ge en sneak om kommer att hanndla om feminism. Jag trodde mina dagar skulle bli lite halvdöda när jag slutade Rodebjer, i väntan på olika besked och pågående processer - men så fel jag hade. Tänkte berätta om denna vecka tillexempel.

Måndag: Veckan inleddes med att min kära mor kom över till min lägenhet för att käka fruost, hjälpa mig att fixa rören som det var stopp i och sy fast kanten på min fina gyllene soffa. Morgon blev förmidddag och tre timmar senare hade vi fjort ovanstående och jag hade dessutom tvättat. Jag blev helt matt av förmiddagens ståhej och tog en tupplur innan jag primenerade igenom stan och avslutade kvällen med några timmars jobb med Ida på UD

Tisdag: Denna dagen till ära hade jag och Elin bokat jobbdate på Kaffeverket. Choklad hade hon med också. Mycket trevligt. Därefter åkte jag hem till min familj för att spela in podacst med Ludde. Mycket trevliig, men icke avslutad diskussion - för klockan 17.30 hade jag tisd bokad för att göra mani + pedikyr. Avslutade dagen med att hadnla och gå hem genom bildernas magiska ljus. För min skapare, hur kan ljuset lysa så magiskt?

Onsdag: Jobb bör Scholl är vad jag hade. Mina fina fötter fick glänsa i kameran. Dessutom var det bääääästa bästa teamet. Efter detta var det fullfart frammåt. Var tungen att jobba med podden innan jag avslutade kvällen med en två timmars löp/powerwalk runt från karlaplan - djurgården - ladugårdsgärdet - gärdet. Avslutade med min älskade saknade Amanda. 

Torsdag: Idag torsdag har jag jobbat för Veet. Fy tusan så kul det var. Därefter åt jag indonesiskt med farsgubben innan jag gick till Yogayama där jag är nu (KOM) och jobbar, skriver dettta osv. Ikväll funderarjag på att träna men har en satans mensverk (får man skriva det på bloggen?) så kanske passar. :)) Eller så är det just ett svettigt spinningpass jag behöver? Frukt måste jag i alla fall handla. BTW JAG VILL KÖPA EN SMOOTHIEMASKIN BILLIGT! NÅGON SOM SÄLJER EN BEGAGNAD?

Fredag: Ja imorgon är det Fredag! KUUUL. Eler ganska. Fredagar har ju alltid lite extra bra feeling i sig - även om jag älskar nya veckor med nya startar Dessutom jobbar jag alltid typ på Fredagar och Lördagar på Hollister. Jag tycker ju det roligaste är att jobba med egna projekt osv. Sådant jag gör ALLA andra dagar. Så, imorgon bitti infinner jag mig på Hollister. Har i alla fall livets jobbarkompisar. Därefetr ska jag spendera kvällen med Ludde. Vi ska göra kommande veckas podd till något extra så stay tuned. 

Lördag: Som ni kan läsa på ovan rader jobbar jag på Hollister på lördag morgon också. Direkt efter Hollister ska jag åka till Vaxholm där jag ska möta min familj. Vi ska fira min fina mamma litegrann.

Söndag: Ja vi ska sova borta med familjen, och jag är lite oklar över hur dygnet ser ut men Podden kommer i alla fall upp, och jag kommer säkert att träna på söndag. 

And this is my life typ. I like it även om jag, som ni bör förstå, har ganska fullt upp. Vet ni att en av mina största farhågor är att behöva jobba för att leva? Min dröm är verkligen att få leva för mitt jobb. Känner en vad deprissionskänsla komma krypande när jag tänker tanken jobba 8-5 för att sen få gå hem och lägga sig i soffan. Oj herr, fy tusen. Jag får klaustrofobi. Säga alltså inte att det är något fel med att jobba för att sedan få leva sitt liv, men för tillfället, för mig, är det inget jag efterlängar. Jag förstår dock att när man väl skaffat barn, så har livet en viktigare mening än jobb, och därmed kanske folk tycker det är skönt att jobba just för att kunna förösrja familj och leva några timmar EFTER jobbet? 

I am this moment at the café at Yogayama drinking coffee, reading my mail and working with the podcast. I thought my days would be a bit dead when I finished my period Rodebjer, but I was so worng. I thought I could give you some understanding by show you what my week can look like. 

Monday: The week began with my dear mother coming over to my apartment to have breakfast, help me fix the pipes as it was a stop and fix my golden sofa. I did also wash my clothes and afterwards I was so tired so I did fall asleep. To bad. I don't really like to sleep during the days. Anyway, the day went on and in the afternoon I to my legs out on a walk, to be finsihed at Urban Deli where I spent my evening with Ida and some piece of computer work.

Tuesday: This day started of with a job date with Elin at Kaffeverket. At lunch I wnt home to my family to record the new episode of our podacst with Ludde. We worked until I, at 17.30 I had booked to do manicure + pedicure. When I finally came home a magical light did itäs paintings at my walls and filled my room with this pink light. I just love this. 

Wednesday: I workd for Scholl with the best best team. After this I worked with the podcast before finishing the evening with a two hour running / powerwalk loooking like: karlaplan - djurgården - ladugårdsgärdet - gärdet. Finished with my beloved missed Amanda.

Thursday: Today Thursday I have worked for Veet. Then I went for some Indonesian food with Daddy before I went to Yogayama where I am now (COME to ME) and now I work, writes, etc. Tonight I'm thinking about doing a workout, but I'm not sure. :)))

Friday: Yes tomorrow is Friday! whopa. Fridays always brings some extra good feeling - even though I love new weeks with new starts. I also always work on Fridays and Saturdays at Hollister. I think it's fun to work with own projects. Such as I do ALL other days. So, tomorrow, I'll find myself at Hollister. By that time I will spend the evening with Ludde. We will make next week's podcast something extra so stay up to date.

Saturday: As you can read on the above rows, I work at Hollister on Saturday morning too. Immediately after Hollister I will go to Vaxholm where I will meet my family. We're going to celebrate my beautiful mom.

Sunday: Yes, we will sleep away with the family, and I'm a little cloudy about what the day looks like, but our podcast will come up.

XOXOXO 

Love, Greta Dillén