Sitter atm på Arlanda, på Joe and the Juice och dricker en stor latte med mandelmjölk, så chill. Älskar att komma till flygplatser i riktigt god tid och sedan sitta på ett fik och titta på människor som ska åt alla håll och kanter. Flyger med SAS vilka är så jäkla smidiga. Jag hade innan jag kom checkat in och flyger med bara handbabage, så det enda jag behövde göra på flygplatsen var att gå genom säkerhetskontrollen. Joe har sjukt bra musik också, så peppen är på topp, känner hur koffeinet börjar kicka in and I need it so bad. Har känt mig lite förkyld under morgonen så har halsat citron juice, aka my new obsession - dricker alltså pressad citron på flaska som juice and I love it. Sjukt basiskt vilket gör att förkylningar och onda bakterier inte frodas och gror i kroppen, och efter min hela flaska tyckte jag att jag var värd kaffe som tyvärr har lite motsatt effekt när det gäller kroppens syra-nivå, men hallå - med en hel falska citronjuice borde det finnas något utrymme för intag av kaffe liksom. 

Utöver fikasnacket har vi även en träningsselfie och ja, asså I got it going typ. Mår verkligen bra av att hålla igång och har under tiden hemma, dvs 1 vecka, varit på gymmet 3 gånger, gått en riktig PW, klippt gräset (hahaha träning big time) jobbat 4 dagar, och ja thats typ it - och så brukar det se ut för mig. Nu i spanien tänker jag mig att jag ska kötta på som en liten köttare och har till och med införskaffat mig en röd badmössa som får mig att se ut som.. ja.. ni kan typ tänka er själva. Synen är väl annat än att kalla vacker, men blondin så fin javisst - men kanske inte när håret efter ett jäkla dopp blir GRÖNT. Därav mössinköpet. Hur som haver utmanar jag mig själv att kirra magrutor för min mage är som gjord för att få magrutor så det ska nog inte bli för svårt. Återkommer med resultat hehe. 

En frukostbild länger jag också in. Chia är chjukt gott, speciellt med jordnötssår, dvs jordnötssmör + vatten/mjölk till lagon fluffig konsistens. Jag käkar ju ganska veganskt och har börjat spana in många andra som gör det, men EN sak jag inte fattar HCLF? Why? Jag älskar fett och mår fett jäkla fett bra av det. Om jag bara äter carbs känner jag mig hög och småäter hela tiden. Vi får se hur detta utvecklar sig? Fett ger mig en grund att stå på. Någon som håller med mig? Avokado, jordnötssmör, kokos, chiafrön is the deal och inte alls mer onaturligt än mangosar de flesta vego babes verkar leva på. Asså jesus, ni hör ju att koffeinet har tagit fart här. Så här är det att fika med mig, bara att nu har jag ingen fikapartner och bloggen får ta stryk för det. 

Jaja, vilken röra.  I love you. Hoppas ni loves me. 

Love, Greta Dillén