Ni fattar inte hur otroligt skönt det är att vara framme. Sverige till Spaninen må inte låta så långt, men tid tog det. Vid 13.30 begav jag mig hemifrån för att ta ett tåg till Alranda 13.55. Vid 16.20 skulle planet gå och däremellan hann jag fika ordentligt på Joe and the Juice som jag bloggade ifrån igår. Planet var aningen sent men tillslut var vi i luften och strax efter 21 landade jag. Denna gång bestämde jag mig för att testa ta bussen så att jag ska kunna transportera mig från flygplatsen själv, vilken tog 40 min till Marbella där jag blev upplockad. Vid 23.30 ish hade jag slängt ihop en dröm middag med broccoli, oliver, spenat, avokado, papaya, lime, paprika, tomat UNGEFÄR. Älskar! Bilderna är från vår Balkong, förstå hur mysig den är. Bästa kvällarna där. 

Nu sitter jag och jobbar (obv), letar matrial till min bok, och dricker kaffe. Tittar även på lite youtube videos och har en riktigt sark rekommendation; vilken är Sarah Lemkus kanal. Hon bor i Nya Zeeland med sin man och barn, och hennes kanal handlar väldigt mycket om vegansk kost och att applicera det på ett liv. Väldigt inspirerande må jag säga. Kika in.

Som ni vet ska jag göra en spanien video, men det är inte lätt alltså. Jag känner att jag inte är 100% van. Laddar över videosarna, så bam, var datorn full. Kul :). Sitter och tampas med det lite hela tiden. Ska jag säga en sak som jag tror de flesta vill höra:

Har man ett mål, så kommer man nå det om man ständigt eftersträvar det. Vägen kanske inte ser ut som den gör i ditt huvud, men målet kommer man nå, om man VERKLIGEN vill det. 

Kärlek till er ALLA

Love, Greta Dillén