Idag, läs: inatt, vaknade jag av någon väldans konstig anledning så tidigt som fem.trettio…! Hade ont i kinden/tanden. Jag vet inte om jag är förkyld och har en blåsa, håller på få en visdomstand eller har bitit mig i kinden. Hade även lite av ett rus i kroppen vilket jag tror kan bero på att jag tränade 2 gånger skapligt hårt igår, med totala 70 min cardio och typ lika mycker styrka det var väl återhämtning big time som blev nattens huvudfokus. Vid sex tog jag en lång dusch och så småning om när vi var klara och himlen för onaturlighetens skull var molnfylld begav vi oss mot Malaga. Perfekt stadsdag. I Malaga agerade jag personal shopper och inhandlade även ett fint plagg jag tänkt visa upp i morgonondagens inägg. COS casha in och vi ut. I Malaga finns en hel del turisthak men vi fann ändå ett skapligt bra ställe som lyckades få fram två bra sallader. Att försöka få den vegansk orkade jag liksom inte ens. De undre bilderna är från Dzentral vilket är fikets fik och de har godaste cappuccinon och bästa maten. Idag blev det fika och inga ledsna miner. Jag tycker att mat och fika är ett så fint sätt att upptäcka och uppleva städer, kulturer och platser. Lagom till att vi kom hem sprack himlen upp och jag la mig i poolen innan kvällsöverraskning väntade, vilken kommer imorgon eller i övermorgon. Så bra dag. Jag vill bo här, typ. Nya Zealand är en annan plats jag snöat in mig på. Där kan jag också tänka mig att bo och om jag inte kommer på något bättre ska jag komma på en plan HUR

Love, Greta Dillén