Nu mår soldyrkaren i mig bra. Under nästan hela min uppväxt har mitt största, precis som i pricip alla svenskars, mål varit att bli så brun som möjligt. Jag kunde drömma mardrömmar om att jag var hemkommen från en resa och fick höra “men du är ingen brun”, det var en så. stor. farhåga, och med det sagt var jag aldrig blek, utan oftast mer utav en pepparkaka.

När jag började modella var det första jag fick höra att “Nu får du införskaffa dig en faboulus solhatt”, jag ba NO. Jobbigt. Ställde upp det som; “modella eller vara brun” - som att det var något ulitmatum. Jag visste i princip inte vad jag ville. Jag försökte lura mig själv att jag inte solade och satt lite i solen, haha. Åren därpå har jag mer eller mindre avstått från solen. Har alltså kört en liten soldetox, vilket min hy säkert tackar mig för, däremot har jag känt solcravings nu, och varenda minut jag infunnit mig i solen känns det som jag boostats så.  Kanske är det D-vitaminen? Det är inte som att jag ätit något D-vitamintillskott när jag avstått från solen. Nej jag känner att dessa dagar är välgörande för mig. Ingen pepparkaka, inte längre mjölkvit, men som jag skrev någon annan stans: typ latte macchiato. För övrigt åker jag hem imorgon. Vilka vill ses snart?

Love, Greta Dillén