Sandra Ekenstam /
Stockholm

Twenty-four year old fashion stylist living with my boyfriend in an organized chaos of shoes, wine bottles and restaurant bills, based in Stockholm.

Instagram: @sandraekenstam & @stylistsandraekenstam
Website: Stylist Sandra Ekenstam
Contact: [email protected]

Shirt/ZARA, trousers/RODEBJER, belt/WOS, shoes/BY MALENE BIRGER

Klockan närmar sig 15.00 och jag sippar fortfarande på snabbvarianten morgonkaffe jag hittade i något skafferi. Jag befinner mig i någons lägenhet i norra Köpenhamn där jag redan gjort mig hemmastadd efter ankomsten igår. Kläder i redan färdiga outfits, hänger än så länge prydligt på galgar preppade inför de kommande dagarna, och trängs med Adams kavajer. De två vinglasen i köket avslöjar gårdagens bravader. Här ska vi bo tills på fredag då modeveckan avtar. Följ med på en fartfylld vecka med champagne och modevisningar, ni kan även följa mig på instagram @sandraekenstam.

Love, sandraekenstam