Sandra Ekenstam /
Stockholm

Twenty-four year old fashion stylist living with my boyfriend in an organized chaos of shoes, wine bottles and restaurant bills, based in Stockholm.

Instagram: @sandraekenstam & @stylistsandraekenstam
Website: Stylist Sandra Ekenstam
Contact: [email protected]

När vi klev in på CIFF möttes vi av en enormt stor lagerlokal. Tokfräsch, högt i tak med sån där industrikänsla precis som vi skandinaver gillar. Montrar med färggranna kläder så långt ögat kunde se. Jag tror jag hade behövt bosätta mig där inne i veckor för att hinna skrolla igenom vartenda plagg. Välkända varumärken blandades upp med de lite mindre kända och besökarna pratade inte bara danska utan många har rest långt för att networka och hitta nya spännande märken. Så klart hittade jag väldigt mycket kul, men faller ofta tillbaka på kanske två av mina favoritmärken - Rodebjer och Stand - där jag så snyggt står och posar i deras montrar. Generellt är det mycket färger som följer med även till nästa vår/sommar, lila och rosa blandas med gult och rött. Vi ser mycket av det lite mer streetiga 90tals modet på både herr och dam, mycket militär och roliga accessoarer. Synd bara att vi får vänta på godbitarna i ett helt år…

Love, sandraekenstam