Senaste veckorna har varit hektiska i en bra benämning. Jag har börjat mitt andra år på programmet för strategisk kommunikation, gått med som Buddy för internationella studenter och varit fadder för våra nya nollor på programmet!

Ser verkligen fram emot hösten, när färgerna slår ut på riktigt och man kan vira en stor halsduk runt halsen och sitta inne på caféen och plugga. Obs att man redan kan ha halsduk här i Ume dock… känner att Winter is coming. Och nej jag ligger fortfarande efter i mitt Game of Thrones tittande, men istället har de senaste två veckorna bestått av (förutom föreläsningar och projekt i skolan) utefester, brännbollspelande (Umeås nationalsport) och lekar. Är väl ändå det bästa med universitet livet, gemenskapen och alla knäppa grejer man hittar på tillsammans under nollnings/mottagningsperioden..och efter såklart. I lördags hade vi en cocktailkväll, det blandades väldigt fantasifulla drinkar och lyssnades på LP-skivor. 

Idag var jag även på en intressant frukostföreläsning, tänker att jag berättar om den i nästa inlägg.

Ciao!

Love, Amanda Kristofersson