Sandra Ekenstam /
Stockholm

Twenty-four year old fashion stylist living with my boyfriend in an organized chaos of shoes, wine bottles and restaurant bills, based in Stockholm.

Instagram: @sandraekenstam & @stylistsandraekenstam
Website: Stylist Sandra Ekenstam
Contact: [email protected]

Efter en tung flytt idag in till Adams lägenhet ligger jag helt avslagen och dödssjuk omringad av godis och chips som en soffpotatis i sängen. Kan inte låta bli att längta tillbaka till middagen i vackra Spegelsalen på Berns häromdagen. Värdar var Fanny och Viola som driver podden Add to Bag i samarbete med smyckesmärket Jane Konigs nya 70talsinspirerade kollektion. Klackarna gick av, då vet man att beskrivningen magisk kväll inte räcker till..

See: Janes70sshow Berns Spegelsalen JaneKonig Addtobag.
Love, sandraekenstam