Löven utanför fönstret är helt frostiga och glittrar i morgonljuset. Jag älskar november. Det finns så mycket mystik i att julen närmar sig och man skapar en längtan. Jag har precis ätit frukost vilket blev havregurt med hallon, riven kokos, svarta sesamfrön, jordnötssmör, tahini och basilika. Nu skulle jag precis skriva detta blogginlägg och dricka kaffe, så jag trycker på kaffeknappen men hör att maskinen är tom på bönor, ska fylla på men ser att det inte finns en hel böna kvar och tänker att jag får nöja mig med lite bryggkaffe, men så finns det inget jäkla malt kaffe heller, så nu sitter jag alltså och smått har kaffeabstinens. Ska dra in på en lunch på Hermans men tror att jag skyndar på lite så jag hinner hälla i mig lite kaffe någons stans först.

The grass outside the window is completely frosty and glitters in the morning light. I love November. There is so much mystery in the air. The christmas is in one month and it's time to prepare. I have just eaten breakfast which was oat gurt with raspberries, grated coconut, black sesame seeds, peanut butter, tahini and basilica. Now when I would were about to write this blog post I thought some coffee wouldn't be a bad idea, so I pressed the coffee button but could the same second hear that the machine was empty of beans. Two seconds afterwards I'm finding out that we don't have a singel coffee bean in the whole house. And it's my happy day cause we have been running out of normal brew as well :))).  I'm going to have a lunch at Hermans but I think I'll hurry a bit, so I can drink coffee someplace before. 

Love, Greta Dillén