All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Hey guys! Sorry for the absence on the blog. I have been thinking a lot about my blog lately and have come to the conclusion that It feels a bit dull and not so personal. Like I'm pretending to be “normal” in a way that's not “me” (who am i kidding ;) ) Also it feels a bit stiff to be writing in english. Perhaps I'm too old for this “blogger blog”. I want my blog to be more personal, more “me”. Therefore I have decided to make my blog more personal, this means I will also be writing in Swedish. But there will still be outfit pics and I hope that even though you don't get swedish, you can still feel that it gives you something to scroll through my pics! And hey, there's still google translate guys! ;) 

****

Ooookej! Så nu kör vi! Snart ett nytt år men det finns fortfarande gott om tid för dekadent leverne utifall en nu tänker börja ett nytt liv 2019. Personligen passade jag på att, iklädd pyjamas med en kamoflerande kappa ovanpå, dra och “julhandla”. Visade sig bara en perfekt tidpunkt för ändamålet då matvarubutiken var oväntat lugn. Det var lite kö till julskinkan på extrapris men jag kryssade smidigt förbi ett par rullatorer. Inte en skrikig unge så långt ögat (örat) kunde nå utan endast ett fåtal oförargliga psykfall (julpermis?) som gick runt och mumlade för sig själv och ett par spridda alkisar i jakt på folköl.

Naturligtvis kom jag hem och hade glömt att köpa hälften. Meeeeen jag har choklad och nu tänker jag stanna hemma resten av dagen och glo på Netflix. På tal om inte detta så var det jordens drag här utanför då den livsfarliga “Rolexligan” tydligen slog till här utanför igår. Turligt nog har man ingen Rolex ala 300 k + så det kan hända att en går säker. Men det är ju dumt att chansa så borde kanske stanna inne ett par veckor eller så. Synd att jag inte hade en mer fyllig inköpslista med mig idag, nu måste jag troligen gå ut om ett par dagar för att köpa tex bröd eller renskav. 

Bilderna högst upp i inlägget är ett par dagar gamla, men fotografen är samma som alltid, bästa Kevin! <3 

I'm wearing dress and belt from Zara, vintage hat from Stadsmissionen, bag strap from Marc Jacobs and bag from Acne Studios. 

Love, Karin