All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

God afton. Eller rättare sagt god natt. Tänkte lägga ut en fin stämningsfull bild på kanalen här utanför men pga att min dator verkar ha bestämt sig för att den är lite game over så blir det en liten “outfit” istället. En mindre kul sådan. Har liksom tappat det där med att det är kul att klä ut sig. Istället går jag runt i min svenne-outfit, jobbar som ett svin och känner mig lite lurad på livet. Typ så känns det just nu. Glöm det där jag skrev i mitt förra inlägg om no stress.  Iofs säger vissa att jag har en dramatisk ådra. Jag tror helt enkelt inte att stress är min grej. Blir liksom stel och tappar det direkt ett litet uns av stress uppenbarar sig. Idag ropade jag i panik på min kollega Mimmi när något litet gick lite fel. Kaos! 

Hoppas att ni har haft en bra julhelg förresten! Ni som följer mig på insta såg kanske att vi käkade jullunch på Sturehof. Mkt göttigt minst sagt! 

Imorgon är det domedagen. NK-rean. Rekommenderar alla med lite vett att hålla sig därifrån. Personligen börjar jag alltid fundera på livets mening och tappar all tilltro till mänskligheten av denna tilldragelse. Men pga att jag har nån slags sadistisk ådra tänker jag ändå genomlida ett par timmar på plats. Ge mig styrka. Tack och godnatt! 

Foto: Kevin G Lobos 

Love, Karin