All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Hoppas att ni har haft en bra start på det nya året! Personligen har jag blivit nykterist, skaffat ett träningskort på SATS och käkar bara avocadoshakes! 

Skoja ;) 

Nyåret firades in med brakmiddag på Riche, ylande allsång och sentimentala uttalanden om vilket pangår 2019 kommer bli. Men för att 2019 ska bli just ett pangår krävs ju främst att man ska överleva. Detta är lite oklart i mitt fall eftersom jag hittade en annons om en uppstoppad muterad fasan. Detta i sig borde ju inte innebära ngn direkt risk för liv och lem om det inte varit för att användaren som sålde denna udda inredningsdetalj hette “After Life”. Min ömma moder tipsade mig om att om att jag, för bäst odds att överleva borde möta upp personen på en allmän plats. Nu kvarstår ju dock frågan om det är ett rimligt inköp. Vet inte om jag pga vinkonsumtion bara tänkte mig att det vore en rimlig inredningsdetalj. Sen är det ju alltid lite shady med uppstoppade djur. Å ena sidan har ju djuret tyvärr redan lämnat in, å andra sidan känns det väl lite makabert med hela “After life”-grejen. 

Känns som att jag kanske släpper hela fasan-spåret, även om det hade varit intressant att stifta bekantskap med “After Life”. 

I'm wearing vintage top from Beyond Retro, skirt from Ann-Sofie Back, Gucci bag.

Photos: Kevin G Lobos

Love, Karin