All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

“Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Ja ni vet den där gamla klyschan. Det skulle ju iofs kunna diskuteras huruvida ovantående skor är kompatibla med det svenska vinterklimatet. Detta var dock ingenting jag tänkte på i stunden utan mer när jag kom hem. Och resten är, skulle man kunna säga… historia! 

På tal om klämkäcka sanningar, kylskåpspoesi, väggord, carpe diem-utrop på sociala media och allmän klokhet. Råkade slå på TVn och såg trailern för “Mandelmanns”. Kan det verkligen vara normalt att vara så till den milda glad förnöjd och bubblande överlycklig över allt? Undrar alltid samma sak även när TV-mys-Ernst sitter och myspyser i sitt lilla torp, snickrar på någon klenod och bara carpar diem så till den milda grad att iallafall jag blir djupt misstänksam att det lurar något jävligt obehagligt och olustigt under den välkammade ytan. Ja, jag vet att man ska vara positiv men ändå. Jag kan bara inte låta bli att få lite rysningar när Herr Mandelmann springer runt och fnittrar sådär härligt som absolut ingen annan kan, och när Ernst smeker det såpaskurade brädgolvet med sina brunbrända nakna fötter. Nej fan, något skumt är det, sanna mina ord… 

Love, Karin