All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Jag har haft ögonen på denna kavaj från Rodebjer ett tag nu. Men pga nyvunnet ekonomiskt intresse har jag stått emot att investera. Nu kom den dock på rea och jag slog till! Gillar att den är lite boxig över axlarna så gick upp en storlek. 

Idag är jag räddad av en händig tjej som ska skarva mina lappsladdar. Köpte fönsterlampor som räckte ungefär ned för halva fönstret. Fail! Ville skjuta mig själv men lade istället ut en desperat vädjan i sociala media och skämdes lite för att jag tydligen missat nån slags allmän kunskap. Kommer bara ihåg att jag en gång försökte skarva en sladd och släckte hela huset med en större smäll. Sedan började radion spela när jag slog på spisen. Detta behöver kanske inte berott på mitt elektriska fail, kan såklart finnas någon annan logisk förklaring, alternativt någon ologisk mer övernaturlig men slutsatsen är att jag efter det inte vågade mig på någon form av elektriskt experiment efter det. Hursom, min gamla kollega Sanna har ryckt in. Såklart har jag skämtat ca 10 ggr och rimmat sladd och ladd men hon verkar ta det hela med ro så att säga. 

Nu ska jag köpa vin eftersom jag delvis tänkte betala in natura. 

Foto: Kevin G Lobos

Love, Karin