All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Sol sol hemskt mycket sol! Men låt er ej luras av denna bild, det är svinkallt och blåser helvetets isvindar. Rastade min röda Acne-jacka som jag i ett infall för några år sedan införskaffade för att den skulle passa till allt, dagligen (detta var naturligtvis en lögn). 

Nu när mina elektriska problem är ur världen har jag istället drabbats av allvarliga rörproblem. Märkte att rörstammen som olägligt nog löper genom en garderob i lägenheten (well well) läckte häromdagen. Sen erkänner jag att jag reagerade lite orimligt då jag ringde i panik till SCB och vrålade att jag hade en allvarlig vattenskada, men men… Två sk fastighetsskötare kom ut, slängde ett öka på röret och bara “jo den där packningen måste bytas ut, vi tar det på måndag”. Vid detta laget hade jag anlagt en allvarlig psykisk åkomma och hade svårt att lugna mig. Just nu försöker jag mest tänka att det snart är måndag medan jag neorotiskt lägger små papperstussar vid röret och googlar på fuktskador. 

Ni kan ju hålla en tumme för min psykiska hälsas fortlevnad. 

Foto: Kevin G Lobos 

Love, Karin