All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Igår gick vi ut i snöyran och plåtade lite. Jag har på mig skinnjacka från Humana Secondhand, blus från Marc Jacobs, väska från Gucci (du hittar den HÄR!), kjol från Ann-Sofie Back och skor från Marc Jacobs (HÄR!) . 

Jag börjar se slutet på mina rör-relaterade problem, på måndag morgon kommer äntligen rörmokaren och byter mitt läckande rör. Kommer kännas oerhört skönt att slippa tänka på avloppsrör typ 95% av ens vakna tid. Bara det känns ju som en win-win situation! 

Foto: Kevin G Lobos 

Love, Karin