All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Hoppas att ni mår bra! 

Veckans bästa inköp ser ni ovan. Prickig klänning från OtherStories, finns HÄR! Så mkt finare på och jag körde polotröja under. Fick sjukt många komplimanger för denna utstyrsel häromdagen! 

I övrigt har jag haft en relativt lugn vecka. Mina rörproblem verkar *ta i trä* vara lösta. Iallfall för nu. Pga min svaga psykiska hälsa har jag fått direktnumret till rörmokaren men jag har hållit mig från att ringa… än så länge ;)

I veckan har jag försökt skingra tankarna på läckande rör med att äta magiska sniglar på Paname (yes ni alla måste gå dit och äta och nej jag får inte betalt för att skriva detta ;) ) och druckit drinkar på Apropos bar. I övrigt så har jag mest suttit hemma, glott på “Anne with and E” på Netlix (sjuuukt bra) och önskat att jag var lika cool och stenhård som Marilla. Ikväll planerar jag att dricka vin i min ensamhet och förkovra mig i en annan favorit: “Jane Eyre”. Kanske också deppa lite för att en aldrig stöter ihop med Mr Rochester i verkligheten. Det är nåt speciellt med arroganta män med galna och våldsamma fruar på vinden ändå, eller hur? 

På måndag är det Fashion Week. En ganska liten samling visningar denna gång. Synd att en lagom till denna tilldragelse verkar ha drabbats av den antisociala sjukan. Men en får väl försöka rycka upp sig från soffan, upphöra med att prata med sig själv, sluta drömma om Mr Rochester, diska upp vinglaset och bege sig ut bland folk helt enkelt. Ska öva lite försiktigt imorgon genom att bjuda över lite folk på middag. 

På söndag utlovar jag ngt så ytligt som en “dagens outfit”. På återseende! 

Love, Karin