All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Köpte denna angenäma ullkavaj från Escada på Humana secondhand. Lööööv it. Kör loss med rutor på rutor med väska från Marc Jacobs, finns HÄR

Vaknade upp imorse till nåt slags fluffigt vinterland. Enda fördelen med detta är att jag slipper skotta skiten pga bor i lägenhet. Har funderat på vad som bäst botar vinterdeppen som kan infinna sig. Mitt vetenskapliga svar på denna fråga är RÖDVIN som nr 1 på listan. Efter gårdagens vinrelaterade afton trodde jag faktiskt inte att jag skulle känna rödvinssuget ikväll, men jag var tvungen att ta ett glas, ur rent medicinskt syfte. 

Imorgon tänker jag min vana trogen unna mig en rejäl sovmorgon, för att därefter dra på skidorna eller kanske hyra ett hundspann och gå på Beckmans visning vid lunchtid. Au revoir och skål! 

Foto: Kevin G Lobos 

Love, Karin