All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Modeveckan detta år blev ovanligt kort. Halkade runt mellan visningar och undrade vart rullatorn var när man mest behövde den. Kul ändå att träffa folk och glo på lite visningar! Och oväntat att lårbenet höll även detta isiga år! Dock är ju inte vintern slut än så en ska väl inte ropa hej ;) 

Idag hade jag besök av av göllig fotograf, Emely, som tog lite bilder i lägenhetsgarderoben. Fotona kommer publiceras i en bok senare i vår, men jag kommer slänga upp ett gäng bilder på bloggen så snart jag får lite foton av henne att visa er! Jag tror det blev mycket fint! 

Hoppas att ni får en grym helg!! 

Love, Karin