All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Igår käkade vi sen lunch med toast skagen på bästa Riche aka det andra hemmet. Tog även en martini espresso pga kände att jag behövde något en aning uppiggande. Hursom verkar utslaget av denna pigghetsmedicin ngt oklar, eftersom jag kom hem vid 19 och gick och la mig 19.30. Egentligen var jag nog inte helt medveten om vad klockan var, men jag kände mig trött så det kändes där och då rimligt. Somnade alltså innan 20 och vaknade imorse 09.30 sharp efter ca 14 timmars skönhetssömn. Enda nackdelen med att sova som en stock 14 timmar vid denna relativt höga ålder är att man liksom vaknar stel i hela kroppen. Nästa steg är troligen att man får nån typ av liggsår som gamlingar får. Kan inte säga att jag ser fram emot ålderdomen när jag ser det ur det perspektivet, men man får väl anställa någon som vänder på en då och då. Om det fortfarande är möjligt då. Annars får man väl hoppa från någon hög höjd och hoppas på ett inte alltför smärtsamt avslut. 

Nu ska jag försöka vakna till liv med en dusch! Au Revoir! 

Love, Karin