All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Vaknade imorse 09.30 av att solen gassade in genom fönstret! Naturligtvis var det typ 5 plusgrader ute men kunde ändå inte låta bli att ta en promenad och med lite inbillning kändes det faktiskt som sommar. Eller okej, jag ljög- men det kändes faktiskt vårigt ute! 

Köpte denna angenäma jacka på Tradera för 150 kr. Den är från nåt gammalt samarbete Weekday hade för rätt många år sedan. Gillart! Mitt måtto är att axelvaddar aldrig kan vara för stora. Ta en, ta tre. Ju fler desto bättre ;) 

Nu har jag dragit för persiennerna och spelar Mozart “dödssonaten” på högsta volym. Mina grannar måste tro att jag är lätt labil. Speciellt eftersom jag annars oftast spelar typ Snoops greatest hits. 

Ha det fint i solen! 

Love, Karin