All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Hej på er! Hur är läget?

Råkade införskaffa denna väska från Zara häromdagen. Det är en mini-variant som rymmer typ mobilen, korthållare och lite småkrafs. Tänker mig att den kommer passa till det mesta i sommar. Var även på en mkt snabb och effektiv vintagerunda igår och hittade två redigt angenäma outfits på Beyond Retro. Tjohooo! Bildbevis kommer troligen framöver. 

I övrigt inget nytt. Eller såg förresten en notis igår om en norrlänning som stulit 328 doftgranar och åkt fast. Ni vet sånna där som man kan hänga i epa-traktorer eller kanske sin volvo 240. Stackarn hade nu dömts till fängelse. Frågan kvarstår ändå. Vad ska man man 328 doftgranar till? Började misstänka att det hela kanske inte var för eget bruk. Undra vad en doftgran genererar för cash på den svarta marknaden liksom? Känns som att det måste finnas mer luktrativa saker att langa. Dock bör man ju ta i beaktning att doftgranar troligen är mer eftertraktade i norrlands inland än på ngt annat ställe worldwide så att säga. 

Love, Karin