All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Alla färger går ju liksom ihop men ibland kan det ju vara skönt att köra på tex två stycken. För ett mer minimalistisk och sobert uttryck. Här omfamnar jag den svenska minimalismen samt insuper vårsolen. 

Klänning HÄR, fluffjackan kommer från HM för länge sen, halsband och ringar från Bedazzled kolla in hemsidan HÄR, samt solbrillor från Marc Jacobs (finns på MJ-butiken på NK). Skärpet kommer från Monki (svinbra, passar till alla minimalistiska outfits!)

Foto: Kevin G Lobos 

Love, Karin