All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Jepp, Beyond Reto levererade ännu en vintageklänning som synes. Denna kommer nog funka lysande även till våren (vad som kanske inte märks på bilderna är att jag efter detta gick hem och duschade varmt i ca 45 minuter och det var på håret att jag ens överlevde). 

Speaking of.. överlevnad. Dels råkade jag ramla lite olägligt förra veckan, därefter så blev jag infekterad vilket nu resulterar i att jag haltar fram samt till 99% består av snor. Som om detta inte var nog så insåg jag idag att Systembolaget (eller deras leverantörer) har smyghöjt priserna på vin. Favoritvinet kostar nu typ 10 kr mer litern. Stämningen på systembolaget Nybrogatan var idag minst upprorisk. Tillsammans med Östermalms alla pensionärer känner jag mig kränkt. 

Turligt nog kunde jag hjälpa en god vän med lite professionellt stöd. Hon hade en kris eftersom hennes namn hade i ett exeldokument blivit markerat i GRÅTT medan andra kollegors namn fått diverse färgglada färger. Hennes tolkning av detta var att alla på jobbet definierade henne som en grå person. Jag kunde diplomatiskt intyga att så TROLIGEN inte var fallet. Men som den goda vän jag ändå är lovade jag att låna ut tex ett par roliga färgglada glasögon genom vilka hon kunde betrakta sina kollegor. Föreslog även att hon hädanefter skulle sluta prata och istället SJUNGA ut allt hon hade att säga på kontoret. 

To be continued så att säga! 

Foto: Kevin G Lobos 

Love, Karin