All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

Hej hej! Long time no see osv. Nu kanske ni undrar vad jag haft för mig? För att vara ärlig har jag mest slipat fönsterspröjs, målat (på målet samt på mig själv av misstag) samt shoppat loss på det angenäma (?) Clas Olsson. Jag har fixat en hel del hemma helt enkelt. Trots en relativt hög stressnivå och ett par massiva break downs är jag ändå dels vid liv och rätt nöjd med resultatet. Vill dock tipsa alla om ett uråldrigt ordspråk: “Måla aldrig full”. Detta blir lätt också en ond cirkel. Man måste liksom fortsätta vara full sen när man nyktrar till och ser resultatet… Kaos. 

Idag tog jag dock på mig en väldigt minimalistisk outfit (se ovan) och gick ut för att få en nypa frisk luft. Lite casual sådär. 

Foto: Kevin G Lobos 

Love, Karin