All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

37 år! Ja jävlar vad tiden går ändå. Enda fördelen är väl att jag inte skaffat 37 katter (än) och börjat samla på gamla tidningsurklipp. Men det är ju aldrig försent så att säga! 

Hur ska då dagen firas kanske ni tänker? Bör man ens fira att ens lever börjar ge upp och att kroppen värker dagligen? Iofs har jag fortfarande inte haft några hål i tänderna. Det är ju kanske värt att firas. En hade ju tex kunnat haft lösttänder vid detta laget om det velat sig riktigt illa, bara en sån grej! 

Har dragit ihop ett gäng närmast sörjande och bokat det största bordet på Riche. Sen tänkte jag avsluta med en martini espresso-runda, lite lagom uppiggande sådär! Skål! 

Foto: Kevin G Lobos 

Love, Karin