Amanda Kristofersson /
Umeå
This is a place where I share my passion for writing and its creative process. But also my interest in:

Holistic psychology ✩ Movies/book tips ✩ Vegan food  ✩ 

Small and big things in everyday life that inspires me 

The past year I´ve been traveling a lot across the globe both personal and in my job as a model.

Currently I’m a communication student at Umeå Uni.

Always seeking the next adventure.

 
 • Kroatien, du var fin, som en dröm. Exempel på drömmiga minnen jag tar med mig hem i resväskan:

  ..att sjunga med David Guetta, åka båt bland öarna, dansa till Mark Ronsons konsert på båtdäcket, se solen gå upp ute på havet, dyka ner i kristallblått vatten och dricka champagne i solnedgången. Kroatien, på återseende!

  Love, Amanda Kristofersson
 • Igår flög jag till Split och just nu befinner jag mig på ön Hvar utanför Kroatiens kust. Havet bländar en. Solen bländar en. Går runt med solbrillor typ konstant och insåg nu att alla bilder jag tagit är typ suddiga på grund av solkräm på kameralinsen. Frukostbuffen har mestadels sötsaker, drinkarna är sötare och träden längs de kullerstensbelagda gatorna dingnar av solmogna citrusfrukter. 

  Nu måste jag ta en tupplur, om en timme ska vi på middag och sedan ut på havet. Äventyr väntar. Tillsvidare får ni nöja er med några solkrämssuddiga bilder.. 

  Love, Amanda Kristofersson
 • Sommaren rör sig framåt som en tärna på himlen, den svävar lätt på luften mellan sina vingar, på samma sätt som den flyger förbi en som en vindpust. Fri och svårfångad, den bör endast åskådas, upplevas. Så har vi nått mitten av juli och jag har hittils tillbringat de flesta dagar med att jobba. Det känns som sommaren varit lång som en sandstrand i något tropiskt land på samma gång som sanden silar och försvinner genom mina händer. Därför var det väldigt skönt att få en vecka ledigt nu i mitten av juli!

  Så de senaste dagarna har jag tillbringat med min pojkvän i Luleå. Några somriga saker som gjort mig lycklig:

  -Att kyssa honom på klipporna och höra vågorna och fåglarnas ljud försvinna + åka båt i skärgården och låta fartvinden dansa med mitt hår och solens strålar bränna min hud + att basta vid havet och sedan hoppa i från bryggan i vatten som är så kallt så att det spräcker hål på alla ens tankar och samtidigt får en att tänka så klart + att en liten tax kryper upp i ens famn och somnar + cykla hem tillsammans i midnattsolen efter en hemmafest, att vakna upp bredvid han jag tycker om och veta att en hel dag väntar. Det är sådana saker som gör mig peppad på livet. Att bara vistas vid havet, får mig att känna mig hoppfull, lugn och så fri som bara havsbrisen kan kännas i skärgården en dag mitt i juli. 

  Love, Amanda Kristofersson

Pages

Subscribe to Amanda Kristofersson