• Senaste veckorna har varit hektiska i en bra benämning. Jag har börjat mitt andra år på programmet för strategisk kommunikation, gått med som Buddy för internationella studenter och varit fadder för våra nya nollor på programmet!

  Ser verkligen fram emot hösten, när färgerna slår ut på riktigt och man kan vira en stor halsduk runt halsen och sitta inne på caféen och plugga. Obs att man redan kan ha halsduk här i Ume dock… känner att Winter is coming. Och nej jag ligger fortfarande efter i mitt Game of Thrones tittande, men istället har de senaste två veckorna bestått av (förutom föreläsningar och projekt i skolan) utefester, brännbollspelande (Umeås nationalsport) och lekar. Är väl ändå det bästa med universitet livet, gemenskapen och alla knäppa grejer man hittar på tillsammans under nollnings/mottagningsperioden..och efter såklart. I lördags hade vi en cocktailkväll, det blandades väldigt fantasifulla drinkar och lyssnades på LP-skivor. 

  Idag var jag även på en intressant frukostföreläsning, tänker att jag berättar om den i nästa inlägg.

  Ciao!

  Love, Amanda Kristofersson
 • Kroatien, du var fin, som en dröm. Exempel på drömmiga minnen jag tar med mig hem i resväskan:

  ..att sjunga med David Guetta, åka båt bland öarna, dansa till Mark Ronsons konsert på båtdäcket, se solen gå upp ute på havet, dyka ner i kristallblått vatten och dricka champagne i solnedgången. Kroatien, på återseende!

  Love, Amanda Kristofersson
 • Igår flög jag till Split och just nu befinner jag mig på ön Hvar utanför Kroatiens kust. Havet bländar en. Solen bländar en. Går runt med solbrillor typ konstant och insåg nu att alla bilder jag tagit är typ suddiga på grund av solkräm på kameralinsen. Frukostbuffen har mestadels sötsaker, drinkarna är sötare och träden längs de kullerstensbelagda gatorna dingnar av solmogna citrusfrukter. 

  Nu måste jag ta en tupplur, om en timme ska vi på middag och sedan ut på havet. Äventyr väntar. Tillsvidare får ni nöja er med några solkrämssuddiga bilder.. 

  Love, Amanda Kristofersson

Pages

Subscribe to Amanda Kristofersson