All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

När jag fyllde år fick jag en fin fluffig vintage kjol av min kära vän Evelina. Idag stylade jag den, men hjälp av Kevin och ett gäng säkerhetsnålar - som en cape! 

Hoppas att ni mår bra! Själv drog jag igång måleriet här hemma imorse och trodde väl att det skulle vara kirrat på en timme eller så. Men det var ju inte en helt korrekt antagelse. Har hållit på hela dagen i mitt anletes svett. Imorgon måste jag inhandla mini-pill-penslar för den sista finishen. Enda fördelen är att jag aldrig lär komma på tanken att omskola mig till målare. Alltid nåt ;) 

Foton: Kevin G Lobos 

Love, Karin