• Veckans podcast är ute, och denna vecka diskuterar jag modellande med Astrid Rönnborn - världens bästa tjej! Lyssna är mitt bästa råd! 

  NI FINNER PODDEN HÄR

  New week, new episode of our podcast. This week I discuss modeling with the one and only Astrid Rönnborn. Find it here!

  Love, Greta Dillén
 • Ja, precis. Som rubriken lyder. Min kära farsgubbe fyller år idag vilket morgonen till ära inleddes med en . HIMLA. MYSIG. frukost på Mellqvist imorse - mamma, jag och pappa, innan jag mötte Amanda och vi drog till Kaffeverket. Grattis älskade pappa!<3

  Dessa bilder tho, är från någon dag sedan när jag och fadern min drog en lunch på Broms. Bästa stället! Älskar det så mycket. Vi båda tog papaya/glasnudel, zuccini-sallad med dijondressing och jag tog med falafel medan pappa tog räk och kycklingbollar. En kaffe av perfektion där efter satt inte fel heller. Vårt största intresse, god mat och kaffe.! Ikväll ska vi dessutom äta middag på “Combo”. 

  Love, Greta Dillén
 • Ni ser. Hur mysigt? Och hur bra tjejer? Julia och Astrid pryder detta inlägg till den där “ingens” besvikelse. Alltså två brudar det bara sprutar glädje och kreativitet ifrån, som inspirerar mig mycket. Astrid bor i Götet men har spenderat några dagar i Stockholm och givetvis har vi checkat av några Stockholmsmåsten. Direkt när hon anlände till Stockholm möttes vi upp på Mellqvist på Rörstandsgatan, där de nämligen har Stocholms bästa (ish) kaffe. Vi satt där till sena kvällen innan vi spatserade igenom Stockholm och åkte hem. Sedan blev det Tisdag då bockade vi av Snickarebacken innan vi hade skiljda eftermiddagar, jg sprang en sväng runt Djurgården, och sedan åt vi middag på FLFL med Helena, Julia, och Simona. Bästa gänget.

  Onsdagen var en av veckans absolut mest produktiva dagar när det kommer till att göra “måsten” vilken började med att jag kl 7.30 drog till Flemmingsberg (närmste Polisstation stället som hade tid) för att fixa nytt pass, då mitt nuvarande (typ) har gått ut - farligt! Så efter att jag fått en fling och råkat gå av tåget en station tidigt, och sedan missar tåg nummer två för att dörrarna inte ville öppna sig, var jag framme i Flemmingsberg och trillade in i polisbåset. Hade solbrillorna på, vilka de fick be mig ta av och kan nog kort och gott garantera att de tyckte jag var helt lost men ok skön. Efter att ha tappat bort mig/ missat själva stationen på vägen till tåget som låg ca 150 meter från Polisen, så tog jag mig till gymmet och köttade gärnet i mina nya otroligt grymma adidaslöpbyxor man bara blir snabb av att ha på sig. Följde upp detta med att handla, tog mig hem, åt lunch, städade lägenheten, solade ett slag på ballen och bestämde mig för att boka tvättid och tvätta. Why not vara lite mer produktiv i produktivitetens dag. När lägenheten kunde defineras som skinande och tvätten var klar började klockan närma sig kväll och en middags/podcastdate med Astrid var inbokad. Lagade en supersmarrig grym pasta på bovete/gröna ärtor/råris/quinoa (typ) med tomat/zuccini/grönsakssås toppat med frön tillsammans med sallad. Astrid och jag är matglada så allt gick åt och vi spelande in podden som kommer ut på Tisdag. Denna vecka handlar den om modellandet, vilket jag fått många önskemål kring. Kvällen med Astrid avslutades på Ica där jag var tvungen att köpa en nödvändighet vilken personalen bara skrattade åt.

  Igår Torsdag brunchade vi på Pom o Flora, med Julia - vilka de fleata bilderna är ifrån. Jag åt MATCHA MATCHA MATCHA, ja den heter så, men bytte ut Päronet mot Rabarberkompott som smakar som Gud själv, och banan. Träffa även bästa Hanna, vi härjade runt bland Superfoodsen i Hötorgshallen, köpte Kelp vilket skulle passa med rå kakao men absolut förpestade hela min smoothie. UGH(!) någon som vet hur man använder detta? Smakade på riktigt som jag hade en död fisk i smoothin eller något. Anyway, så drog jag hem till Sollentuna igår, hade en efterlängtad catch up med Amanda, och en middag med mina Päron, min morbror och min kära kusin, innan vi drog up på en kvällspromenad och såg sista bildens magiska solnedgång. Idag är det fredag vilket varit en dag som inte börjat illa, men de bilderna är inte än redigerade så I save it for nästa inlägg. Ni är bäst Puss. Lyssna på veckans podd, och på kommande veckans podd med Astrid. Love u. 

  Love, Greta Dillén

Pages

Subscribe to Greta Dillén